Omtale af Revyen

   


  Tekst til NyTirsdag omtale af revyen

  Torsdag, fredag og lørdag i forrige uge Kunne ”Rødding Revyen 2012 – Sprænger Rammerne”, opleves i hotellets teatersal – og det var tredje gang vi havde fornøjelsen af Revyen og 2. gang vi oplevede den på hotellet ledsaget af hotellets servering.

  De rammer, der optrådte i navnet, og som var gennemgående i revyens scenografi, indeholdt øjebliksbilleder fra dagens Danmark – 22 af slagsen, - og de strakte sig fra en kaotisk morgen i lægehusets venteværelse over en økologisk og miljørigtig spelt-mor, til en skarp kritik af politisk korrekthed, der var gemt ind i nummeret ”Hensynsbetændelse” hvori en flok lærere fortvivlet forsøger at finde frem til en julesang eller julesalme, der ikke indeholder udtryk, der kan være stødende religiøst, kulturelt eller politisk.
  Dronningen var også med i en meget værdig udgave – med hunde - og så var der ”Bent Erik shows” hvor en noget bedaget hippie med guitar udbredte sig om næsten hvad som helst ud fra ordet ”empati”.
  Og som sædvanlig var der også et gennemgående nummer – i år hed det ”Gæstgivergården” og i det optrådte der en meget morsom og meget klam tjener og en yderst besynderlig kvindelig gæst med salmebog – og så må man endelig ikke glemme Bodil Kjær, den blå tøjelefant, der er med hvert år.

  Revyholdet, hvis sammensætning spænder over et meget bredt aldersmæssigt spektrum, over vidt forskellige interesser, professioner og baggrunde, og meget forskellige udgaver af humor har igen i år – og over en lang periode – investeret en beundringsværdig mængde energi og fritid i forberedelserne til årets revy – og det er absolut forståeligt at holdet nu skal have en pause – men det har lovet at komme igen i 2014, og det må vi så bare glæde os til.

  © 2018 Arkitekt Hans Lund - Præsteløkke 1 - 6630 Rødding - Tlf.: 74 84 15 64 - Mobil: +45 20 22 10 73 - Mail: arkilund@gmail.com - CVR: 12 35 74 86

  Please publish modules in offcanvas position.