Ny Tirsdag 30.10

   

  RØDDING BY NIGHT 30-10-2012 339
  ….det ved vi jo alle sammen godt hvad er, - Rødding By Night er den første fredag i August og den dag hvor byens forretningsdrivende til vores alle sammens store fornøjelse sætter byens centrum på den anden ende i nogle aften- og nattetimer - Men det kan altså også, sådan rent sprogligt, bare betyde Rødding om natten, Rødding ved nattetid – eller noget i den stil.
  Og prøver man at opleve Rødding ved nattetide ved en sen aftengåtur, så kan det på mange måder godt være en god oplevelse – i sommertiden har man det der fine lys, der hører de lyse nætter til, og der kan dufte af syrener, eller roser – eller nyslået græs.
  Og i den mørkere årstid kan en aften med fuldmåne bestemt også have sin helt egen charme – og skulle der også ligge et lag sne – eller måske ligefrem falde sne, så er det simpelthen bare perfekt.
  Og kommer man en aften i December hvor julebelysningen er oppe og forretningerne julepyntede – og det måske endda er stille vejr, og der ligger sne - så er det bestemt heller ikke dumt.

  Så Rødding by Night kan altså være godt nok – men, der kan altså også være blæsende, mørke og regnfulde aftener, hvor der ikke er noget smukt ved noget som helst, og hvor alting nærmest er modbydeligt og lettere uhyggeligt - og, der er også lige det, at det generelt er sådan, at hvis man går ud i Rødding by Night for at nyde det myldrende liv, lysene og musikken, der strømmer ud på gaderne i centrum - så kan man altså godt blive lidt skuffet.
  Det er egentlig ikke fordi at der ikke sker noget – faktisk drøner der med mellemrum biler af relativ høj alder og tvivlsom kvalitet gennem byen – og fra dem kan man høre dunkende rytmer, der vel må have et eller andet med musik at gøre – og det er da en form for liv, men decideret festligt man jo ikke kalde det – det mest festlige er vel egentlig at hotellet nu om dage har lys i vinduerne og gæster i restauranten om aftenen – og det må vel i det hele taget indrømmes at normalt er der ikke ret meget Jomfru Ane Gade over Røddings midtby om aftenen.

  Heldigvis kan mindre jo gøre det, og der sker faktisk noget ind imellem – forrige fredag var der f.eks. et musikarrangement på Napoleon – eller Josephine var det vel, for at være helt præcis - hvor to af vore musikgrupper deltes om at underholde og endda gjorde det for et yderst rimeligt entre-beløb – og der var først Country-, folk og rockinspirerede numre med Gruppen Grateful Living og derefter kom Red Schack Blue og gav os folk- og bluesnumre.
  Det er faktisk 3. gang i år at de engagerede og aktive mennesker der står bag det, har stablet et sådant arrangement på benene, og selvom det vel ikke ligefrem – med hensyn til natteliv - bringer os op i klasse med storbyer, så bør vi altså alligevel alle sammen støtte op om den slags, for det er med at til at holde byen levende, og jo mere levende den er, jo bedre beskytter vi de værdier vi har opsparet i vores boliger og ejendomme – og så var det i øvrigt en rigtig sjov og hyggelig aften på Josephine der forrige fredag – også selvom der godt kunne have været lidt flere til stede.

  Og nu vi er ved det, og inspireret af at der er en af den fredags musikere, der også er med i revyorkesteret, så må det være passende at minde om, at det er nu i denne uge at Rødding Revyen 2012 spilles på hotellet, og at den både i kraft af det engagement og den tid de involverede lægger i det, og i kraft af den kvalitet vi har set i de tidligere års revyer, fortjener al den publikumsopbakning den overhovedet kan få.
  Der står på plakaten at Rødding Revyen 2012 sprænger rammerne – men hvilke rammer der er tale om fremgår ikke af noget – og så må man jo bare vente spændt og se om det er fornuftens rammer, den politiske korrektheds rammer, rammerne for den almindelige moral – eller..
  Revyfolkene skal nok have fundet på noget ganske uventet, og det vil garanteret blive underholdende at finde ud af, hvad de har fundet på – så tag da lige se, om der ikke skulle være et par billetter tilbage til en af de 3 aftener der spilles… HVL

  © 2018 Arkitekt Hans Lund - Præsteløkke 1 - 6630 Rødding - Tlf.: 74 84 15 64 - Mobil: +45 20 22 10 73 - Mail: arkilund@gmail.com - CVR: 12 35 74 86

  Please publish modules in offcanvas position.