Ny Tirsdag 12.06

  SOMMERVEJR MM

  Nu er vi så nået så vidt at byfesten er godt overstået incl. den afsluttende grundlovsdebat, der ikke nåede frem til noget specielt epokegørende, og der er et stykke tid til Sct. Hans aften og endnu længere til sommerferien, og sommeren er i øvrigt over hovedet ikke til stede – endnu da.

  Men der må vel – har man lov at håbe på – komme sommerdage, med lyse og lune aftener, der kan tilbringes på terrassen – men indtil videre lægger vejret op til at man sidder indendørs og reflekterer over tingene, og det kan jo f. eks. være om det er ved at trække op til en endnu rigtig træls sommer, og om det er en ny regnfrakke eller ny badeshorts, der skal indkøbes, eller om det i det hele taget ville være bedre at være et helt andet sted end her i landet, og om man - hvis man bestiller en rejse - så kan regne med at flyselskabet stadig eksisterer, når man skal af sted, og om det land man vil frem til, viser sig at være plaget af fallit, jordskælv, oprør, revolution, tørke eller oversvømmelse, når eller hvis man når frem.

  Opgiver man så alligevel udlandet og tager chancen med den danske sommer, så er der heldigvis fodbold EM som man kan følge på TV, hvis det alligevel ikke er vejr til at være ude i, og man kan da drømme om muligheden for at det undertippede danske hold gentager det, som det endnu mere undertippede danske landshold gjorde i 1992, eller i det mindste om mulighederne for at de bare klarer sig rimeligt godt.

  Fra EM i fodbold kan der så fortsættes direkte med Wimbledon turneringen hvis det stadigvæk ikke er blevet sommer, og det kan da godt være spændende, og det ku´ jo da være, at vores allesammens Caroline har fået ny ketcher eller ny gejst, eller hvad der nu skal til for at hun kommer til at ligne den gamle Caroline igen.

  Skulle den danske sommer så blive ved med ikke at være til stede, så kommer der jo heldigvis også Tour det France fra sidst i Juni, og da får man da i det mindste smukke billeder fra Frankrig garneret med Jørgen Leths kommentarer, og det smager da lidt af at være i udlandet – det indviklede ved det er så at huske, hvad Bjarne Riis-es hold hedder i år, og hvordan ser deres cykeldragter nu ud – og kan man skelne dem fra alle de andre? - og man kan også sidde og undre sig over, at deltagerne overhovedet gider deltage i det, for de ser da noget plagede ud ind i mellem.

  Har man skubbet sin ferie til hen på sommeren for at være smart og ramme et godt sensommer-sommervejr, og det så også kikser, så er der heldigvis Olympiaden i London der kan følges med i, og åbnings- og afslutningsceremonierne er altid imponerende, for de er hver gang mere imponerende end de var sidste gang, for sådan skal det bare være – og imellem de to ceremonier vises der så en masse sport, som man da også kan følge med i.

  Og så bør vi også tænke på vort lands ledelse, der må trænge hårdt til ferie, og det er i hvert fald synd for dem hvis ikke de kan komme lidt ud i luften og blive frisket op – men bliver de også tvunget til at sidde indendørs i regnvejr, så kunne det jo være at nogen af dem kunne bruge tiden til finde en god forklaring – som jeg også kan forstå - på hvad det er, vi skal lave når vi nu alle sammen skal lave noget mere, og nogen af de yngre medlemmer kunne måske have glæde af et sommerjob, så de også kan prøve at komme ud i det virkelige liv.

  Alt i alt klarer vi os nok alle sammen gennem sommeren, og man kan efterhånden få ganske fikse regnfrakker.

  HVL

   

  © 2018 Arkitekt Hans Lund - Præsteløkke 1 - 6630 Rødding - Tlf.: 74 84 15 64 - Mobil: +45 20 22 10 73 - Mail: arkilund@gmail.com - CVR: 12 35 74 86

  Please publish modules in offcanvas position.